Tweede informatieavond Dames/meiden voetbal Avw’66

Tweede informatieavond Dames/meiden voetbal Avw’66

19 maart 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Na de bekendmaking dat aankomend seizoen de samenwerking tussen Sc.Westervoort en Avw’66 ten einde komt, gaat Avw’66 voor aankomend seizoen vol voor haar eigen vrouwen en meiden teams.

Met de doorstroom van de huidige MO19 meiden( uitkomende in de hoofdklasse), komt er voor het eerst in de geschiedenis van Avw’66 een 1ste vrouwen team, wat uit zal komen in de 3e klasse (hoger mag niet van de KNVB). Voor dit team zijn ze bij AVW nog op zoek naar een paar goed voetballende vrouwen, die deel willen uitmaken van dit team. Op de goed bezochte 1e info avond 22-02-2019 jongstleden hebben zich reeds een aantal vrouwen opgegeven, maar gezien de doelstelling (promotie) zijn ze zeker nog op zoek naar vrouwen die deel uit willen maken van deze selectie.

Gezien de doorstroming van MO19 meiden, zijn ze ook nog op zoek naar meiden voor dit team, dus ook die meiden zijn van harte welkom. Graag zien ze jullie op 22 maart 20.00 uur bij Avw’66  Sportpark Hamerden Brouwerslaan 4, 6931AC in Westervoort, waar je uitleg kunt krijgen over de plannen.