Ladies Night bij hart for her

Ladies Night bij hart for her

14 maart 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Op 22 maart aanstaande staat de deur van hart for her Westervoort open voor een gezellige en interessante Ladies Night. Van Reanimatie tot aan sieraden maken, van huidverzorging tot aan opruimen.

Met medewerking van 11 verschillende bedrijven en dames waaronder: Schoonheidssalon OdeonJozinaMonique Disteli Interieur en TuinStudio Just MirandaJoan Berings Trainingen & Consultancy

Met medewerking van Jolanda Roco (uitleg over wat Reiki is), Corina Rouwenhorst (opruimcoach), Maaike Hasselman (Tarot kaarten lezen). Uiteraard staan de medewerksters van hart for her ook voor je klaar om je te informeren over de leefstijlprogramma’s en trainingsmogelijkheden.

Deze avond is voor leden en niet leden dus neem je moeder, dochter, buurvrouw, nichtje of vriendin mee, want zij zijn ook welkom. De aanvang van deze avond is 19.30 uur. Laat wel even weten of je komt, mail hiervoor naar janiek@hartforher.nl of bel of app even naar 06-44922648

(Als je komt vergeet dan niet om pantoffels of sportschoenen mee te nemen 😉, want bij hart for her houden ze de vloer graag schoon.)