Gratis compost voor inwoners van Westervoort!

Gratis compost voor inwoners van Westervoort!

14 maart 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Op zaterdag 16 maart kunnen inwoners van Westervoort gratis een zak compost van 20 liter afhalen! Met deze actie bedankt de gemeente Westervoort u voor het scheiden van groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval).

Er zijn ongeveer 800 zakken beschikbaar (één zak per huishouden en op = op). In Westervoort kunt u tussen 10.00 en 17.00 uur compost afhalen bij:
Kringloopbedrijf 2Switch (Het Vergun 17)

Gft-afval 
De verwerker Attero zet het ingezamelde gft-afval uit Westervoort om in compost en produceert groene stroom en groen gas uit het biogas dat vrijkomt bij het vergisten van gft-afval. En door gft-afval goed te scheiden houd je minder restafval over en dat scheelt in de kosten.
Afval is grondstof!

Afbeelding van Daina Krumins via Pixabay