Expositie Kreatieve Kring Westervoort in Huize Vredenburg

Expositie Kreatieve Kring Westervoort in Huize Vredenburg

10 maart 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Op zondag 17 maart, zaterdag 23 maart en zondag 24 maart exposeren cursisten van de Kreatieve Kring Westervoort hun mooiste werkstukken in Huize Vredenburg (het Kasteeltje) aan de Klapstraat 112 in Westervoort.

De expositie is ingericht met werkstukken die het afgelopen seizoen gemaakt zijn, zoals acryl-, aquarel- en olieverfschilderijen, pasteltekeningen, keramiek- en rakuwerkstukken en beeldhouwwerken. Daarnaast bevat de expositie kleurrijke glas-in-loodwerken.

Het is ook dit jaar weer verrassend om te zien wat een kunsttalenten Westervoort in huis heeft! Een bezoek aan de expositie is zeker de moeite waard en werkt mogelijk inspirerend om zelf creatief aan de slag te gaan.

Op de expositiedagen is Huize Vredenburg geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom om de expositie te bezoeken en informatie in te winnen over de cursussen en workshops die door de Kreatieve Kring verzorgd worden. De koffie en thee staan klaar en de toegang is gratis.