5 bedrijfsbussen leeggeroofd

5 bedrijfsbussen leeggeroofd

8 maart 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Deze week is er in vijf bedrijfsbussen ingebroken in de wijk Ganzenpoel, op de Jagerskamp en de Halve Morgen in Westervoort. Bij deze inbraken hebben de dader(s) elektrisch- en accu gereedschap ontvreemd.

Afgelopen nacht zijn op de Lange Griet, de Jagerskamp en op de Halve Morgen drie bedrijfsbussen opengebroken en leeggehaald. In de nacht van woensdag op donderdag was het ook al 2 keer raak in de wijk Ganzenpoel, op de Rosmolen en Achterste Weide waren twee bussen het doelwit en werd ook alle inhoud ontvreemd. Van één inbraak zijn camerabeelden van de daders gemaakt en deze zijn op Social media geplaatst, nog onherkenbaar, zodat de dader de spullen terug kan brengen.

Mocht je iets gezien hebben of iets op bewakingsbeelden hebt staan, neem dan contact op met de politie 0900-8844. Bel bij verdachte omstandigheden 112 !