Ontmoetingsruimte van de Wilgenpas verbouwd

Ontmoetingsruimte van de Wilgenpas verbouwd

18 februari 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Al lang geleden werd er in de wandelgangen gesproken over het opknappen van de gezamenlijke ruimte op de Wilgenpas. Iets waar de bewoners maar ook alle medewerkers enorm naar uitkeken.

Met de gestage cliënten groei werd de oude keuken veel te klein en daarnaast was het meubilair toe aan een opfris beurt. De kleuren van de oude ruimte, paste niet meer bij de nieuwe kleuren anno 2018. Tijd voor vernieuwing!

In november was dan het zo ver… De verbouwing ging van start!
De bewoners, vrijwilligers en medewerkers werden bijeen geroepen en er werd een presentatie gegeven waarin duidelijk was voor iedereen wat de plannen waren. Enthousiast werd er gereageerd op de nieuwe ideeën.

Een nieuw gelijk plafond, maakt dat de ruimte groter en warmer lijkt. De gezellige sfeer hanglampen en de boekenkast zorgen voor een huiselijke sfeer. De frisse kleuren, aangebracht in de stoelen maken het geheel af. De keuken heeft een prominente plek gekregen in de nieuwe ruimte. Het is gezellig om samen te koken met de koks, daarnaast geeft het de bewoners de ruimte om mee te helpen tijdens het koken wanneer zij dit leuk vinden.

Een gezellige lange bank maakt ruimte voor een ieder die het leuk vind om mee te eten. Dankbaar wordt hier al gebruik van gemaakt door groepjes bewoners of bewoners met familieleden. De nieuwe gordijnen en vouwgordijnen maken het geheel af.

Omdat Abc-zorgcomfort en de medewerkers trots zijn op het resultaat, leek het hun leuk dit te delen met hun netwerkpartners. Zo konden zij kennis maken met het concept van Abc-zorgcomfort en zelf ervaren hoe het is. Vele belangstellenden kwamen langs om de vernieuwde ontmoetingsruimte te bekijken onder het genot van een Hapje en een drankje die werden geserveerd door Wieleman. Er werd enorm enthousiast gereageerd en het was een geslaagde middag!

Hieronder een impressie: