Bijzonder carnavalsfeest bij de Creon

Bijzonder carnavalsfeest bij de Creon

18 februari 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Op vrijdag 22 februari van 18.30 tot 20.30 uur is er weer een Kidzparty carnavalsfeest in jongerencentrum Creon. Dit carnavalsfeest is voor kinderen uit groep 7 en 8. De entree is 1 euro en er zijn prijzen voor de best verklede jongen en meisje.

Net als de afgelopen jaren komen ook deze avond De Dolbotters langs met prins Eric en Prinses Cynthia en natuurlijk jeugdprins Thimon 1e en Jeugdprinses Danique. Bijzonder is dat dit jaar ook prins Denny van carnavalsvereniging Het Olde Tollus met een delegatie uit Lobith-Tolkamer komt. Denny Elfring is al jaren een van de jongerenwerkers in Westervoort en kan daarom dit carnavalsfeest niet ontbreken in het jongerencentrum. Voor meer informatie www.jc-creon.nl