Kom feesten met Jeugdprins Thimon en Jeugdprinses Danique!

Kom feesten met Jeugdprins Thimon en Jeugdprinses Danique!

15 februari 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Op woensdagmiddag 27 februari 2019 is het kindercarnaval bij De Dolbotters in Zalencentrum Wieleman. 

Jeugdprins Thimon 1e en Jeugdprinses Danique roepen alle kinderen uit Westervoort en  omgeving op om naar Zalencentrum Wieleman te komen en samen met hen feest te vieren.  Een middag vol polonaises, leuke optredens en voor de mooist verklede kinderen is een  verrassing.

Voor alle kinderen is er gratis popcorn, suikerspin en een drankje. En ook kunnen de  kinderen een glittertattoo laten zetten. Om 13:30 is de zaal geopend en vanaf 14:11 zal het  Jeugdprinsenpaar in polonaise de middag beginnen! De entree bedraagt 1 euro per persoon. 

Meer informatie over carnavalsvereniging De Dolbotters en de carnavalsactiviteiten kunt u vinden op www.dedolbotters.nl​
Foto: hoffotograaf De Dolbotters