Westervoort krijgt een groene entree

Westervoort krijgt een groene entree

14 februari 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Op maandag 18 februari aanstaande wordt er gestart met het planten van bomen en struiken aan de Brugweg. 

Wat gaat er gebeuren ?
Vorig jaar is er al beplanting aangebracht aan de kant van wijk Mosterdhof. Nu gaat dat ook gebeuren aan de andere kant van de weg. 
Aan de kant van het spoor komen leibomen te staan en er wordt een beukenhaag geplant. Dit zorgt voor een prachtige groene entree van Westervoort. Ook heeft het een positief effect op de leefomgeving. De foto geeft een impressie van het eindresultaat. 

Om de werkzaamheden veilig uit te voeren wordt de rijbaan afgesloten en rijdt het auto- en vrachtverkeer tijdens de afsluiting over de busbaan. Dat gebeurt op werkdagen tussen 09.00 en ongeveer 15.30 uur (in de periode na de ochtendspits en voor de avondspits). De werkzaamheden duren ongeveer twee weken.