Nieuwe stoelen voor de Nieuwhof van Bert Timmer Memorial loop

Nieuwe stoelen voor de Nieuwhof van Bert Timmer Memorial loop

9 februari 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Elk jaar is er aan de Bert Timmer memorial Loop een lokaal goed doel verbonden, in 2018 waren dit er zelfs twee. In december was  park Steenderens al verrijkt met speelattributen voor de jeugd en nu is ook het tweede goede doel, het Kulturhus De Nieuwhof voorzien van nieuwe hoogwaardige stoelen.

Volgens Karlijn Engelaar (bedrijfsleider Kulturhus De Nieuwhof) zijn deze stoelen goed in de smaak gevallen bij de bezoekers en zitten bovendien lekker en het ziet er gewoon prettig uit.

Deze stoelen zijn tevens mede gesponsord door zowel de opbrengst vanuit de BTML als door Vivaldi XL uit Zevenaar. Ondertussen zijn de voorbereidingen, voor alweer de zevende Bert Timmer Memorial Loop op 1 september, al in volle gang. Informatie over de komende BTML tref je aan op de site: www.btml.nl.Op de foto:

Op de foto: Staand vlnr: Eef Spies, Erik Achterkamp,
Zittend vlnr: Rob Jansen, Marga de Wild, Sjan van Beusekom, Karlijn Engelaar Helaas afwezig: Willem Heling en Jos van Beusekom