Rots & Water de Liemers start weer met weerbaarheidstraining voor jongens en meisjes.

Rots & Water de Liemers start weer met weerbaarheidstraining voor jongens en meisjes.

31 januari 2019 Uit Door Admin

Westervoort – ‘Rots & Water’ staat bekend als de meest succesvolle training als het gaat om fysieke en sociale weerbaarheid en is geschikt voor ieder kind.

De trainingen worden weer gegeven door Marga Weiss en Karen Everaarts, beiden gecertificeerd Rots & Water trainer en tevens Kind- en Jongeren coach. Kinderen leren oefeningen die ze dagelijks kunnen gebruiken in situaties die moeilijk kunnen zijn. “We oefenen door sport, spel, houding, communiceren, ademhaling, samenwerken én samen veel plezier maken!”

Rots & Water is een fysieke en sociale weerbaarheidstraining voor kinderen van verschillende leeftijden en leert kinderen grenzen aan te geven, rekening houden met de grenzen van anderen, meer zelfvertrouwen, beter opkomen voor jezelf, focussen en concentreren én zich veilig en sterk voelen, mentaal en fysiek. “Doordat we trainen in kleine groepen, is er voldoende ruimte voor individuele aandacht.” Het Rots & Water programma is een cadeautje voor ieder kind!

Rots & Water de Liemers is te bereiken via:
Email: info@rotsenwaterdeliemers.nl
Marga Weiss, T. 06-17964961
Karen Everaarts, T. 06-38247360
Voor algemene informatie kijkt u op www.rotsenwater.nl