Weerbaarheidstraining voor jongens en meiden

Weerbaarheidstraining voor jongens en meiden

30 januari 2019 Uit Door Admin

Het valt niet altijd mee om als tiener voor jezelf op te komen. Hoe zeg je “nee” tegen je vrienden en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Jongerencentrum Creon organiseert een weerbaarheidstraining voor jongens en meiden uit groep 7 en 8 apart.

Het doel van de training is het vergroten van het zelfvertrouwen van meiden en jongens. De weerbaarheidstraining bestaat uit een combinatie van sociale vaardigheden, faalangst en Rots & Water. Dit vertaald zich tot leuke, dynamische lessen wat goed op de jongeren aansluit. 

De weerbaarheidstraining bestaat uit 8 lessen en worden gegeven vanaf 5 maart op de dinsdagen van 16:00 tot 17:00 uur voor groep 7 en 8.

De jongens en meiden krijgen bij elkaar de trainingen mits we genoeg aanmeldingen hebben om het gescheiden te houden. De weerbaarheidstraining wordt gegeven in jongerencentrum Creon door gecertificeerde trainers Odette Haagsman en Denny Elfring. Per groep kunnen er maximaal 10 deelnemers meedoen.

Opgeven kan via www.jc-creon.nl of door te bellen met 026-3121417. De kosten zijn 25 euro per deelnemer voor de hele training. Betalen in termijnen is mogelijk.