Doe-Raak! maakt weerbaarheidstrainingen sportiever!

Doe-Raak! maakt weerbaarheidstrainingen sportiever!

29 januari 2019 Uit Door Admin

Westervoort – In februari start Doe-Raak! met sportieve weerbaarheidstrainingen voor kinderen van 7-12 jaar, op maandag of vrijdag van 16:00-17:00 uur.

Alle coole sporten zoals kickboksen, voetballen, korfballen, bootcamp etc., komen aan bod. De accenten tijdens de training liggen op samenwerken, jezelf ontwikkelen, focus vergroten, discipline opbouwen met een sausje van plezier. Binnen en buiten sporten met aandacht voor ieders sociaal-emotionele ontwikkeling. Een juiste combinatie voor een sterke basis bij kinderen.

De trainer, Saskia Huis in ‘t Veld, 44 jaar, werkt als Jeugd- en Gezin Professional, Motivatie Trainer en Pedagogisch Sport Coach voor Doe-Raak! Coaching & Regie. Dit doet ze met veel enthousiasme en plezier. Haar visie is dat alle kinderen zich kunnen ontwikkelen onder de juiste omstandigheden. Ze besteedt daarom ook extra aandacht aan het creëren van de juiste omstandigheden. En wat er daardoor gebeurt is magie. Kinderen kijken je meer aan, spreken duidelijker, ontdekken wat ze willen en ervaren, dat wie ze zijn, prima is. Alle kinderen zijn dan ook welkom in deze training. Met of zonder rugzak!

Kort samengevat:                                                            

Doe-Raak! bied leuke sportieve weerbaarheidstrainingen
8x voor €80, – per kind
Op maandag of vrijdag van 16:00-17:00 uur
Locatie training: Korfbalvereniging Wesstar Westervoort
Voor kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar
Maximaal 10 deelnemers per groep

Aanmelden of meer informatie: info@doe-raak.nl of 0623131259