Patrick en Pascal weer terug van de Noordkaap

Patrick en Pascal weer terug van de Noordkaap

12 januari 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Vorige week vertrokken Patrick Gal en Pascal Zweers richting de Noordkaap om met de ScanCoveryTrial 2019 mee te rijden en geld in te zamelen voor de stichting DreaMS. Vandaag kwam het team na tien dagen in de kou weer terug in Westervoort.

Familie, vrienden en bekenden stonden de twee mannen zaterdag op te wachten op de parkeerplaats bij Sportclub Westervoort. Waarna er een “welkom thuis receptie” gehouden werd in de kantine bij Sportclub Westervoort. In totaal hebben de mannen 13.000 euro bij elkaar verdiend voor de stichting DreamMS !

ScanCoverytrail 2019
De ScanCoverytrail 2019 is een tiendaagse toertocht door Scandinavië. Ze hebben deze race, samen met nog zo’n 87 andere teams, van 7000 km gereden door het prachtige Scandinavië, en dat onder omstandigheden met veel sneeuw en ijs.

Motivatie
Patrick en Pascal hadden met deze race maar één doel, en dat is zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar MS bij kinderen. Romy, de 16-jarige dochter van Patrick en Bianca Gal uit Westervoort, lijdt aan die ziekte. 

Doneren…? 
Stichting DreaMS is waar het allemaal om draait. De hoofdletters MS staan voor multiple sclerose. Een chronische en ongeneeslijke ziekte, waarbij ontstekingen ontstaan in het centraal zenuwstelsel. De stichting zet zich in voor de strijd tegen kinder-MS. Alle opbrengsten gaan naar ‘Proud Kids’, van het Erasmus MC in Rotterdam. Een wetenschappelijk programma waarbij onderzoek naar MS in het DNA bij kinderen wordt gedaan.

‘Wilt u Stichting Dreams steunen?Neem dan contact op via info@stichtingdreams.nl, check www.stichtingdreams.nl of volg www.facebook.com/StichtingDreaMS.”

Hier wat foto’s van de welkoms receptie en foto’s die onderweg gemaakt zijn door Patrick en Pascal

Hieronder de filmpjes:

De aankomst, zaterdagmiddag in Haaksbergen
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
dag 8
Dag 9
dag 10