Gemeentespeld voor Jacqueline Parmentier

Gemeentespeld voor Jacqueline Parmentier

8 januari 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Op maandag 7 januari 2019 ontving mevrouw Jacqueline Parmentier de Gemeentespeld als blijk van waardering voor haar inzet en de vele activiteiten op cultureel gebied voor de Westervoortse gemeenschap.

Burgemeester Van Hout verraste mevrouw Parmentier met deze onderscheiding tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis.

Jacqueline Parmentier startte in 1983 haar balletschool aan de Schoolstraat in Westervoort.Balletschool Blanche is een school voor amateurdans met inmiddels bijna 400 leerlingen van uiteenlopende niveaus en leeftijden, waar op een bevlogen en betrokken wijze dansles wordt gegeven. Daarnaast organiseert balletschool Blanche eigen voorstellingen in het theater, workshops en geeft de balletschool vaak acte de présence op lokale evenementen. Zoals bij Koningsdag, Westervoort in Beweging, de kerstmarkt en Avond4daagse Westervoort en heeft dus een actieve rol in de Westervoortse gemeenschap.