Huldiging jubilarissen Fanfare OBK

Huldiging jubilarissen Fanfare OBK

7 januari 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Zondag 6 januari had de muziekvereniging Fanfare OBK uit Westervoort haar nieuwjaarsconcert bij zalencentrum Wieleman.

Op deze morgen was er naast het drukbezochte nieuwjaarsconcert ook een serieus feestelijk moment waar de vereniging stil stond bij een aantal jubilarissen, drie leden die een jubileum vierden.

Esther Gerretzen is 40 jaar lid en speelt Hoorn, René Bosveld is 40 jaar lid en speelt Bas, Rinie Bosveld is maar liefst 60 jaar lid en speelt Bariton. Na een persoonlijk woordje, kregen alle leden een speldje van de Nationale muziekbond KNMO opgespeld en ontvingen zij de daarbij behorende oorkonde.

De muziekvereniging Fanfare OBK is net als zo veel andere verenigingen trots op zoveel leden die langdurig met veel plezier lid zijn van de muziekvereniging. Ook was er tijdens dit concert een optreden van de blokfluitgroep en het A-, en B-orkest.