LEGENDS of ROCK Tribute Festival in Zalencentrum Wieleman

LEGENDS of ROCK Tribute Festival in Zalencentrum Wieleman

28 december 2018 Uit Door Admin

Op zondag 30 december a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour wederom naar Zalencentrum Wieleman in Westervoort voor een spetterende Classic Rock Night met Van Halen by Van Hagar, Led Zeppelin by Letz Zeppelin (BE) en Deep Purple by Purple Strangers. Alle hits zoals o.a. Why Can’t This Be Love, You Really Got Me, Stairway To Heaven, Whole Lotta Love, Smoke On The Water, Child In Time en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow.
Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11 in Westervoort, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 20.30 uur.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands uit binnen- en buitenland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Van Halen by Van Hagar, Led Zeppelin by Letz Zeppelin (BE) en Deep Purple by Purple Strangers is dit voor de liefhebbers een Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Van Halen by Van Hagar
Van Hagaris een Nederlandse tribute to Van Halen, met een accent op het werk van het Hagar-tijdperk. Uiteraard komen ook alle grote hits met David Lee Roth aan bod.De band bestaat uit vijf gedreven en ervaren musici, die geen look-a-like band is. Het draait vooral om de beleving van de typische sound en feel van ‘toen’: energieke, vette riff-gebaseerde tracks die iedereen graag weer eens live hoort. Tracks als I’m The One, Runnin’ With The Devil, Amsterdam, Hot For Teacher, Top Of The World, Why Can’t This Be Love, Judgement Day, Dreams, Man On A Mission, Poundcake, maar bijvoorbeeld ook de door iedereen gekende Jump, Eruption en Right Now passeren de revue.

Led Zeppelin by Letz Zeppelin
Het Belgische Letz Zeppelin is zonder twijfel de beste Led Zeppelin tribute van dit moment. De sound is verbluffend authentiek en met name de zang van Michael Devlin (UK) zorgt voor menig kippenvelmoment. John Bonham herleeft in drummer Bruno Meeus; chaos en souplesse in een zinderende combinatie met het melodieuze en pompende basspel van Jean Marc Talloen. Het virtuoze gitaargeweld van Jimmy Page komt probleemloos uit de vingers van gitarist Berre Van Hoeylandt. Sluit je ogen en je waant je midden in de jaren ’70 tijdens één van de roemruchte concerten van Led Zeppelin. Open je ogen en je bent getuige van een bruisende rockshow compleet met alle Zeppelin krakers die de muziekwereld blijvend veranderd hebben. Juweeltjes als Immigrant Song, Heartbreaker, The Song Remains The Same, Whole Lotta Love en natuurlijk Stairway To Heaven worden met zoveel passie en overtuiging gebracht dat het uitblijven van een Led Zeppelin reünie tour gemakkelijk vergeten wordt. Een concert van Letz Zeppelin is een reis door de muziekgeschiedenis van een van de meest toonaangevende bands ooit.

Deep Purple by Purple Strangers
Deep Purple is de grondlegger van ‘Hard Rock‘. Met hits als Black Night, Child In Time, Smoke On The Water, Woman From Tokyo and Fireball domineerde Deep Purple in de 70’s de hitlijsten voor vele jaren. Deze legendarische band bestond uit de leden Blackmore, Gillan, Lord, Paice en Glover, de MARK II bezetting. In de MARK III bezetting werden met David Coverdale en Glenn Hughes album klassiekers gemaakt als Burn, Stormbringer en Made In Europe. Purple Strangers combineert het beste van deze twee bezettingen en meer … Ook MARK I en IV worden niet vergeten. Authentieke hits worden uitgevoerd met authentieke instrumenten, gespeeld met nieuw enthousiasme in de sfeer van de rocking 70’s. Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een integraal deel uit van het hypnotische Purple geluid gemaakt door Purple Strangers. Het niveau van entertainment is hoog met een show van magistrale gitaar- en Hammond-solo’s. Donderende drums, pompende bas en veel lang haar maken de show compleet!

Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11 in Westervoort, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 20.30 uur.
Tickets voorverkoop: € 15,- via www.wieleman.com en www.legendsofrocktributetour.com.
Tickets dagkassa: € 20,-
Fysieke tickets:
– alle Primera filialen
– CIGO Westervoort, Dorpsplein 32 te Westervoort

– Jumbo Mennings, Broeklanden 8 te Westervoort – Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 7 te Westervoort