Ben Mateman speler van het jaar bij GEPOCO

Ben Mateman speler van het jaar bij GEPOCO

28 december 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Zaalvoetbalteam GEPOCO bestaat al 41 jaar en is ontstaan vanuit Gemeente, Politie Combinatie. Het team bestaat voornamelijk uit Westervoortse spelers die als vriendengroep elke donderdag bij SportsPlanet een balletje trappen.

Natuurlijk is de 3e helft net zo belangrijk als de wedstrijd zelf, de gezelligheid staat voorop bij GEPOCO. Naast het voetballen worden er jaarlijks ook andere activiteiten georganiseerd. Aan het eind van het jaar is de uitverkiezing: De uitreiking van de oliebollencup voor de speler van het jaar.

Onder het genot van veel bier, Jagermeister, oliebollen, appelflappen en natuurlijk de warme snackbar vond donderdag 27 December de uitreiking plaats. Dit keer weer in de skihut bij Marcel de Lorijn in de Vaalmanstraat.

Herman Futselaar hield als bestuurslid een toespraak, hier werd er vooral stilgestaan bij het overlijden van Wout Hermsen. Wout was lid van het eerste uur en alle leden wilden Wout op een bijzonder manier eren. De kinderen van Wout waren aanwezig en kregen van Herman Futselaar een oorkonde overhandigd. Daarna werd de speler van het jaar gekozen, dit jaar werd Ben Mateman gekozen tot speler van het jaar.

De meeste spelers zijn de 50 jaar al gepasseerd. Door blessures maar ook door de vele vakanties komen ze regelmatig spelers te kort, ondanks een groot aantal personen die we als invaller achter de hand hebben.

Ze kunnen nog wel enkele spelers gebruiken. Heb je enige voetbalervaring en vind je het leuk om donderdags een balletje te trappen dan is dit je kans. Aan de gezelligheid en enthousiasme van de teamleden en de nodige activiteiten kan het niet liggen. Neem contact op met Geert Brink via geert_brink@hotmail.com