Drukbezochte kerstmarkt in Westervoort

Drukbezochte kerstmarkt in Westervoort

15 december 2018 Uit Door Admin

Westervoort – De kerstmarkt op het Dorpsplein in Westervoort werd vrijdag druk bezocht. Een nostalgische kerstsfeer was er op de kerstmarkt met demonstraties van oude ambachten en optredens op het podium.

Dit jaar stonden er een record aantal kramen (59 stuks) en ook was er een record aantal bezoekers op de kerstmarkt. Iedereen die wilde, kon met de kerstman op de foto of met Minny en Mickey Mouse. Marshmellows bakken bij het vuur met de scouting St. Jorisgroep, of een ritje maken met met de arreslee.

Duizenden bezoekers liepen langs de kramen op het Dorpsplein. Men kon genieten van de kraampjes en er was lekker eten en drinken. Voor de kinderen was er van alles te zien en te doen, zo konden ze deelnemen aan de herdertjestocht bij de protestantse kerk, meedoen aan de door Créon verzorgde knutselactiviteiten en het laser gamen, en ook was er een groot luchtkussen. 

Op het podium waren er optredens van de winnaar van ‘Westervoorts talent’, Mini Garde De Dolbotters, een Modeshow van Let’s Swap, Go Diva Dance, Popkoor Repeat, Balletschool Blanche, Westfort Brass en Aldo Dance Department.

Net zoals de gemeenten Duiven en Westervoort zijn gaan samenwerken, hebben de organisaties van Dickens in de Liemers en Kerstmarkt Westervoort elkaar gevonden in het organiseren van hun geweldige Kerst evenementen. Deze samenwerking resulteerde vrijdag in een hele mooie kerstmarkt met veel variatie van aanbod.