Vanaf 1 januari geen afvalkalender meer huis-aan-huis

Vanaf 1 januari geen afvalkalender meer huis-aan-huis

14 december 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Vanaf 1 januari 2019 wordt de afvalkalender niet meer huis-aan-huis verspreid. De gemeente werkt nu met de handige Afvalwijzerapp. Hier vindt u een overzicht van alle inzameldagen én meer informatie over afval scheiden.

U kunt de app afvalwijzer downloaden via de Google playstore of de app store. Deze app is gratis. Ook via de website: www.mijnafvalwijzer.nl kunt u zelf de afvalkalender downloaden en uitprinten.

Hulp nodig bij het downloaden en het gebruiken van de app Afvalwijzer? Op vrijdag 21 december 2018 is er een inloopbijeenkomst in de hal van het gemeentehuis van Westervoort. Tussen 11.30 uur en 13.30 uur bent u welkom.

Naast het downloaden van de Afvalwijzerapp en/of het gebruik van de afvalkalender via de website www.mijnafvalwijzer.nl, blijven we dienstverlenend tegenover onze inwoners die geen computer of mobiel hebben of slecht ter been zijn. Zij kunnen telefonisch contact opnemen met het klantcontactcentrum van de gemeente Westervoort via (026) 317 99 11. Zij sturen u dan de persoonlijke afvalkalender 2019 per post toe. Ook kunnen inwoners tijdens openingstijden de persoonlijke afvalkalender vanaf 21 december ophalen bij de servicebalie van het gemeentehuis.