Inzamelactie kerstpakketten

Inzamelactie kerstpakketten

7 december 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Krijgt u een kerstpakket dit jaar, en zitten daar spullen in die u niet nodig heeft of niet gebruikt? Jammer wanneer dat in de kast verdwijnt en uiteindelijk zelfs wordt weggegooid toch? Zeker omdat iemand anders er heel blij mee zou zijn. Daarom kunt u uw spullen die u niet gebruikt bij inloophuis de Herberg inleveren en zorgen zij in januari ervoor dat de spullen bij mensen terecht komen die het heel goed kunnen gebruiken. 

Wat kunt u inleveren:
Alle spullen die u over hebt. Etenswaren met een uiterste houdbaarheidsdatum tot minstens februari 2019. Géén alcohol en diepvriesproducten! Ook kunt u ervoor kiezen om andere giften te doen waarmee deze mensen geholpen kunnen worden.

U kunt uw spullen inleveren tijdens de inloopmomenten bij Inloophuis De Herberg op de Dorpstraat 107 in Westervoort.

Maandag 19:00-21:00 uur
Dinsdag 9:30-12:00 uur
Woensdag 9:30-12:00 uur
Donderdag 14:00-16:00 uur
Vrijdag 10:00-12:00 uur