Vernieuwing fietspaden langs Rivierweg

Vernieuwing fietspaden langs Rivierweg

6 december 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Er is begonnen met werkzaamheden aan de fietspaden langs de Rivierweg. De huidige tegelpaden worden vervangen door betonnen fietspaden. Het fietspad wordt tussen het spoorviaduct en de Heilweg vernieuwd over een lengte van ongeveer 3 km. Dit gebeurt per zijde.

Het comfort voor het fietsverkeer verbetert hier sterk door en er wordt bespaard op toekomstige onderhoudskosten. Tussen de Scheisprong en het spoorviaduct komt een aansluiting met de bestaande snelfietsroute. 

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden wordt het fietsverkeer omgeleid over het fietspad aan de andere kant van de weg. Hierdoor kan enige hinder ontstaan. Naast de fietspaden wordt ook het voetpad aan de westzijde van de Rivierweg vervangen. 

De verwachting is dat de werkzaamheden in februari zijn afgerond. De precieze planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.