Nieuwe sportmaterialen voor Wsport dankzij sponsoren

Nieuwe sportmaterialen voor Wsport dankzij sponsoren

3 december 2018 Uit Door Admin

Westervoort – onlangs heeft het multisport-programma Wsport nieuwe sportmaterialen aan kunnen schaffen.

Wsport is een multisport-programma dat door LIVO(volleybal) en Westa (tafeltennis) en Wesstar (korfbal) aangeboden om kinderen kennis te laten maken met sport en bewegen, het stimuleren van sportplezier en werken aan de motorische ontwikkeling. Ongeveer 30 tot 40 kinderen nemen al 1,5 jaar wekelijks deel aan het programma.

Dit is allemaal mogelijk gemaakt door Sports Planet en AK Print. Ook zijn het team van trainers en begeleiders in een nieuwe outfit gestoken. Woensdag 28 november zijn de spullen, in aanwezigheid van de sponsoren in gebruik genomen.