BTML sponsort speeltoestellen voor Park Steenderens

BTML sponsort speeltoestellen voor Park Steenderens

1 december 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Ook dit jaar is er op 2 september tijdens de Bert Timmer Memorial Loop geld bij elkaar gelopen voor een lokaal goed doel. Voor 2018 had de organiserende Loopgroep FRoS twee doelen gesteld. Eén van deze doelen was het om het in 2018 gerenoveerde park Steenderens speeltoestellen voor de jeugd mede te financieren.

Wethouder Hans Sluiter heeft zaterdag het tuimelrek en de tafeltennistafel officieel in gebruik genomen. De realisering en financiering van de speeltoestellen gebeurde in nauwe samenwerking met Wijkraad Steenderens. Afgelopen zaterdag was dan de officiële overhandiging van de toestellen. Gerealiseerd zijn een tuimelrek én een tafeltennistafel. Tijdens de overhandiging was zowel het bestuur van Wijkraad Steenderens als van de Loopgroep FRoS aanwezig.