Fanfare OBK Westervoort eerste prijs bij concertconcours in Zutphen

Fanfare OBK Westervoort eerste prijs bij concertconcours in Zutphen

18 november 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Fanfare OBK uit Westervoort heeft zaterdag een eerste prijs gehaald bij het concertconcours in Zutphen.

Elk orkest werd beoordeeld op items als intonatie, klankvorming en -balans, techniek, articulatie, ritmiek, samenspel, dynamiek, nuancering en muzikale uitvoering. De moeilijkheidsgraad van de muziek die gespeeld wordt, past bij het niveau van het orkest. OBK haalde 83,25 punten.

Maar liefst negentien muziekverenigingen met in totaal circa 950 muzikanten hebben deel genomen het concertconcours in de Hanzehof in Zutphen. De volgende harmonie- en fanfareorkesten namen zaterdag deel aan het concours. Prinses Juliana Beekbergen, Excelsior Silvolde, AMVZ Zeewolde, VIVO Veessen, Caecilia Scherpenzeel, OBK Westervoort, De Bazuin Zwolle, Sint Joseph Oldenzaal, Sempre Crescendo Middelharnis en Harmonieorkest Vleuten.
 
David Smink maakte de onderstaande filmpjes: