Burgemeester Arend van Hout doet aangifte na vernieling auto SP-fractievoorzitter

Burgemeester Arend van Hout doet aangifte na vernieling auto SP-fractievoorzitter

12 november 2018 Uit Door Admin

Vorige week werd de auto van Eef van Baarsen, fractievoorzitter van de SP bekrast. De burgemeester heeft hier aangifte van gedaan wegens bedreiging.

Burgemeester Arend van Hout plaatste dit vandaag op social media: “Een laffe actie en volstrekt onacceptabel! Je blijft van andermans spullen af en je blijft ook uit het privédomein van bestuurders! Raadsleden, college B&W, we staan altijd open voor dialoog en zijn graag bereid dingen toe te lichten. Als burgemeester heb ik aangifte gedaan wegens bedreiging, belediging en intimidatie van een van mijn raadsleden. Handen af van onze bestuurders!”

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen die iets van dit voorval. Heeft u in de nacht van woensdag 7 november op donderdag 8 november iets gezien? laat dit dan weten aan de politie via 0900-8844