Auto van raadslid Eef van Baarsen bekrast

Auto van raadslid Eef van Baarsen bekrast

8 november 2018 Uit Door Admin

Westervoort – in de nacht van woensdag 7 november op donderdag 8 november is de auto van raadslid van Baarsen van de SP bekrast.

Teksten als “Fuck SP” en “Fuck Eef van B” waren op de zijkant van zijn auto gekrast. Het raadslid zelf heeft geen enkel idee wie dit gedaan zou kunnen hebben. Eef van Baarsen is hevig ontdaan van dit voorval en heeft hierover al aangifte gedaan en dit aan de burgemeester doorgegeven. 

Het motief van deze actie is onbekend, maar van Baarsen zei dat meningsverschillen nooit mogen leiden tot het vernielen van privé-eigendommen.

Mocht u in de nacht van woensdag op donderdag iets gehoord of gezien hebben in de Van der Hoevenstraat, of misschien heeft u bewakingsbeelden waar de verdachte(n) eventueel op staan, laat dit dan weten aan de politie via 0900-8844