Jan van Poederooijen vertelt over zijn voetreis naar Rome

Jan van Poederooijen vertelt over zijn voetreis naar Rome

3 november 2018 Uit Door Admin

Dit voorjaar ging Jan van Poederooijen, lid van de Protestantse Gemeente van Westervoort, samen met zijn vriend Bart vanuit Westervoort te voet naar Rome. Een wandeltocht van ruim 2000 km. Onderweg stuurden zij regelmatig berichtjes over het verloop van de tocht. Zo bleven we op de hoogte.

Enkele keren moesten Jan en Bart hun tocht onderbreken vanwege blessures. Dan kwamen ze voor korte tijd terug naar Nederland. Maar steeds weer was de drang groot om de tocht te hervatten op de plek waar ze waren gestopt. En dat deden ze dan ook. In de loop van de maand juni was deze tocht helemaal volbracht. Het was een geweldige ervaring en met een zeer voldaan gevoel kijken ze daar nu op terug.

Natuurlijk hebben ze heel veel te vertellen en zijn er onderweg ook heel veel foto’s gemaakt. Zijn ervaringen wil Jan graag met ons delen. Daarom nodigt de werkgroep Inspiratie, Bezinning en Ontmoeting (IBO) u uit om te komen luisteren naar de verhalen van Jan en om een selectie van de foto’s te komen bekijken.

Datum: woensdag 7 november 2018
Plaats: Paalmanhuis, Dorpstraat 63 te Westervoort
Tijd: 20.00 uur, Kosten: € 3,00 p.p.