BASN Sportcafé met Mart Smeets groot succes!

BASN Sportcafé met Mart Smeets groot succes!

3 november 2018 Uit Door Admin

Westervoort – De businessclub van Sportclub Westervoort trakteerde alle leden van de vereniging afgelopen vrijdag op een vermakelijke avond bij zalencentrum Wieleman.

Een volgepakte zaal met circa 200 sportliefhebbers kreeg een forum voorgeschoteld met een hoog amusant karakter. Onder leiding van Michel van Enckevort werden diverse stellingen op tafel gedropt waar Harold Dengerink (trainer 1e elftal, mannen), Robert Grauwde (hoofd opleidingen) en prominent Mart Smeets vervolgens hun ongezouten mening op los lieten.

De stellingen kwamen vanuit alle geledingen van de vereniging zelf en werden door middel van filmpjes op een groot scherm gelanceerd. Mart Smeets was scherp als altijd en had er overduidelijk zin in. Hij liet zelfs een ouderwetse Studio Sport voorbeschouwing/aankondiging los op de aanstaande topper en derby tussen DVV en Sc Westervoort.

Daags na het event liet Smeets nog weten dat hij had genoten van een gezellige en leuke avond in Westervoort. De geboren Arnhemmer had het thuispubliek dan ook volledig op zijn hand.