Kermiskoning en Jonkheer gehuldigd.

Kermiskoning en Jonkheer gehuldigd.

7 oktober 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Zaterdagavond 6 oktober is de kermis bij zalencentrum Wieleman begonnen met het jaarlijkse koning schieten! Na een spannende finale werd Jan van Looijengoed de kermiskoning van 2018. In de wedstrijd om de titel kermisjonkheer te worden (voor de jeugd) werd David Addink Jonkheer. 

Zoals gebruikelijk heeft drumfanfare Liberte zondagmorgen de Koning + Jonkheer opgehaald en muzikaal in een ronde door Westervoort naar Zalencentrum Wieleman begeleid. Comité Kermiskoning(in) Westervoort heeft na de rondgang een heerlijk ontbijt georganiseerd waar de belevenissen van de dag ervoor nog even werden doorgesproken.

De kermiskoning en jonkheer mogen nu niet meer mee doen met de wedstrijden, iemand die 2x koning of jonkheer geworden is wordt automatisch uitgesloten van deelname. 

Jan en David, alsnog gefeliciteerd en hele fijne kermisdagen ! (red.)