Jan van Looijengoed kermiskoning 2018

Jan van Looijengoed kermiskoning 2018

6 oktober 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Na een spannende strijd om de titel kermiskoning(in) is  Jan van Looijengoed zaterdagavond de nieuwe kermiskoning van 2018 geworden tijdens het kermiskoning(in) schieten in zalencentrum Wieleman.

Jan van Looijengoed volgt de kampioen van vorig jaar, Mark ten Bosch, op. In 2011 was Jan van Looijengoed ook al kermiskoning. Schietvereniging jemmy Tell uit Loo was aanwezig om het kermiskoning(in) schieten in goede banen te leiden.

Veel Westervoorters dromen er van om ooit kermiskoning of –koningin te worden. Ruim vijftig kandidaten zijn zaterdagavond in zaal Wieleman met elkaar de strijd aangegaan in de hoop de felbegeerde titel binnen te halen. Het kermiskoning(in)schieten is de eerste van vier feestelijke Westervoortse kermisdagen op 6,7,8 en 9 oktober.