Nacht van de Nacht rond de Werenfriedkerk

Nacht van de Nacht rond de Werenfriedkerk

21 september 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties.

Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 14e keer georganiseerd op zaterdag 27 oktober 2018.

Kom jij het donker beleven in en rond de Werenfriedkerk in Westervoort? Je kunt kijken door een echte telescoop, pompoensoep proeven, een stokbroodje bakken en luisteren naar de verhalen bij het kampvuur. Laat je schminken of knutsel een sterrenkaart en nog veel meer sfeervolle activiteiten.

Ga met ons samen op zoek naar vleermuizen en misschien zie jij de uil wel.
Het is voor alle leeftijden en de toegang is gratis. 
De Werenfriedkerk 
Dorpstraat 61
Tijd: 19:00 tot 21:00

foto: Pixabay