Algemene Gemengde Zangvereniging “Bel Canto” zoekt nieuwe leden

Algemene Gemengde Zangvereniging “Bel Canto” zoekt nieuwe leden

12 september 2018 Uit Door Admin

Is zingen altijd uw passie geweest, maar nog nooit iets mee gedaan? Wij heten u van harte welkom bij Algemene Gemengde Zangvereniging “Bel Canto” in Westervoort. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Met name missen wij op dit moment mannenstemmen.

Bel Canto is een 4-stemmig gemengd koor met ongeveer 30 leden. We zingen o.a. musicalsongs, operette, Slavische, Zuid-Afrikaanse,licht klassieke en geestelijke liederen onder de inspirerende leiding van een professionele dirigente Tamara van Lent

Interesse en wilt u graag een keertje mee komen zingen? Neem dan contact op met onze voorzitter Loes Schut via 026-3113508 / 06-22333794 of l.schut2@upcmail.nl