Al een jaar lang kleding ruilen,brengen of halen bij Let’s Swap!

Al een jaar lang kleding ruilen,brengen of halen bij Let’s Swap!

12 september 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Bij Let’s Swap! aan de Dorpstraat in Westervoort kun je al een jaar terecht om kleding te ruilen, brengen of halen.

Niet kopen, maar ruilen
Sinds september 2017 is “Let’s Swap!” gevestigd in het achterste gedeelte van de voormalige fietsenwinkel van Pennekamp aan de Dorpstraat. Samen met veel vrijwilligers is Let’s swap nu meerdere dagdelen geopend voor mensen die kleding in de kast hebben, wat niet gedragen wordt maar nog wel een ronde mee kan. Dit kun je dan brengen en dan kun je ook weer kijken voor andere kleding. Heb je geen andere kleding nodig maar wil je wel kleding brengen? dan zijn ze daar natuurlijk ook heel blij mee. 

Kleding gratis halen
Het is een plek waar je met gesloten beurs winkelt, want ook als je niks hebt om te ruilen mag je ook kleding uitzoeken en meenemen. Men kan dan ook een kopje koffie drinken bij een van de vrijwilligers die in de winkel werkzaam zijn en een praatje maken. Op deze manier gaat iedereen blij en met een gevulde tas weer weg. 

De openingstijden van “Let’s Swap!” zijn: 
Dinsdag van 9.00 uur tot 13.00 uur
Donderdag van 12.00 uur tot 16.00 uur
Vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur
En elke eerste zaterdag van de maand van 9.00 uur tot 13.00 uur

Let’s Swap! Dorpsstraat 99_103 Westervoort