Senioren wandel 3 daagse in Westervoort

Senioren wandel 3 daagse in Westervoort

8 augustus 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Fysiotherapie Centrum Westervoort organiseert voor de 10e keer de Senioren wandel 3 daagse in Westervoort, op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 augustus 2018.

Alle senioren uit Westervoort mogen met deze 3 daagse meewandelen of als men slecht ter been is dan zijn er voldoende vrijwilligers die graag met u meelopen. Ook is het mogelijk om met een rolstoel deel te nemen.

U kunt kiezen uit 3 verschillende afstanden. Als u maar 1 of 2 dagen kan meelopen dan bent u ook van harte welkom. Er wordt op alle dagen verzameld om 15.00 uur in Gezondheidscentrum Rozet, waar de koffie voor u klaar staat en om 15.30 uur wordt er gestart met wandelen.

Op de finaledag, donderdag 16 augustus, worden de deelnemers onthaald met een bos bloemen, en het is ook leuk als er mensen zijn die hun kunnen aanmoedigen. U bent welkom op dinsdag 14 augustus in gezondheidscentrum Rozet aan de Rosmolen 11 in Westervoort.