Gehandicaptenraad Westervoort op zomerfair

Gehandicaptenraad Westervoort op zomerfair

6 augustus 2018 Uit Door Admin

Dit jaar bestaat de Gehandicaptenraad Westervoort 25 jaar.  Dit is eind vorig jaar al een beetje gevierd met een themamiddag over het VN-verdrag voor gelijke rechten van mensen met een handicap, het was een groot succes.

Ook tijdens de komende Zomerfair wil de Gehandicaptenraad Westervoort groots uitpakken met een rolstoelhindernisbaan en een blindenbaan. Hier kunnen kinderen en volwassenen enigszins ervaren hoe het voelt wanneer je van hulpmiddelen afhankelijk bent.

Natuurlijk is er ook de vertrouwde informatiekraam met veel aandacht voor het verzamelen van uw ideeën om van Westervoort een dorp te maken waar goed rekening wordt gehouden met iedereen, dus ook met mensen met een handicap. Kom vertellen hoe het nóg beter kan in Westervoort en wij belonen het beste idee met een toepasselijk keukenschort of een linnen tas met een slogan die past bij het VN-verdrag.

U kunt de gehandicaptenraad op 17 augustus vinden in de Dorpstraat, op de parkeerplaats voor de Hervormde kerk en ze heten u graag welkom op de Zomerfair!