Westervoort weer op zijn kop tijdens de derde editie van Westervoort LIVE

Westervoort weer op zijn kop tijdens de derde editie van Westervoort LIVE

3 augustus 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Samen met vrienden en bekenden in een gezellige sfeer de vakanties doornemen en feesten voordat alle (basis)scholen weer beginnen en iedereen weer verder gaat met het ‘gewone leven’, dat is waar het om draait bij de derde editie van Westervoort Live.

Op 18 augustus 2018 vindt de derde editie van ‘Westervoort LIVE’ plaats, dit keer op het parkeerterrein bij zalencentrum Wieleman. Als onderdeel van het driedaagse evenement “Westervoort in Beweging” zal dit feest het dorp op zijn grondvesten doen schudden.

Dit keer pakt de organisatie uit met een ‘feesteditie’ waarbij er veel plaatsvind in de open lucht. De LIVE-muziek zal dit jaar verzorgt worden door de Millstreet Band, Snollebollekes, Henk Dissel en de winnaars van het open Podium Koningsdag 2018; Angel, Danique en Mariska. Dit alles wordt aangevuld met een spectaculaire licht- en special effect show.

De kaartverkoop voor Westervoort LIVE loopt erg goed. Zo goed zelfs dat dit waarschijnlijk de eerste ‘uitverkochte editie’ kan worden.
Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij de CIGO Westervoort, Jumbo Mennings en in het café van zalencentrum Wieleman.
Ook online via www.wieleman.com/evenementen zijn de kaartjes verkrijgbaar. Meer informatie? Bekijk dan de Facebookpagina van Westervoort LIVE.