Muziekfeest op het GabaPlein

Muziekfeest op het GabaPlein

1 augustus 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Vrijdag 17 augustus vind aansluitend aan de zomerfair, als onderdeel van Westervoort in beweging, het Muziekfeest op het GabaPlein plaats. Dit jaar ziet het jaarlijks terugkomende feest op het GabaPlein er iets anders uit.

Martijn Wieleman en Arjan Koenen hebben de handen ineen geslagen en organiseren de eerste editie van muziekfeest op het GabaPlein (parkeerplaats voor zalencentrum Wieleman).  Op dit muziekfeest zullen er optredens zijn van: Joey Hartkamp, Arjan Koenen, William Bonne, Femke Hengeveld, Willem Huisman, Marvin de Geest, Anthony Joosten en Feestbeest DJ Sander.

De aanvang van deze avond is 19.00 uur en duurt tot 00.00 uur, de toegang is geheel gratis en toegankelijk voor alle leeftijden.