Banenmarkt bij Interstap

Banenmarkt bij Interstap

13 juni 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Op zoek naar werk? Dan kom je wellicht verder op de banenmarkt van Interstap in Westervoort op vrijdag 29 juni in het Deltahuis op de Uitterweert 2 in Westervoort.

Studenten van het Rijn IJssel college, Kay van Lier en Annalise van Veelen, hebben als opdracht deze banenmarkt opgezet vanuit Interstap, bedoeld om werkzoekende Westervoorters aan werk te helpen. De banenmarkt is gratis toegankelijk.

Op zoek naar een match
Bedrijven en werkzoekenden krijgen op vrijdag 29 juni van 14.00 tot 16.00 uur in het Deltahuis aan de Uitterweert 2 de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan en zo misschien wel tot een match te komen. Er zijn vacatures te zien en je kunt met bedrijven in gesprek gaan. Op deze manier is het mogelijk op een laagdrempelige manier mogelijk om kennis te maken.

Interstap
In het Deltahuis worden mensen die een uitkering van de Gemeente Westervoort ontvangen begeleid naar werk. Dit gebeurt door een intensief traject met en door Interstap. Dankzij een gerichte ‘diagnose’ krijgen de kandidaten inzicht in zichzelf en ontdekken ze waar hun talenten het best tot zijn recht komen. De trainingen geven de mensen handvatten om hun weg uit te stippelen op de arbeidsmarkt en ze te leren hoe ze werkgevers moeten benaderen in de zoektocht naar werk. Het uiteindelijk doel is weer een succesvolle vaste plek in het arbeidsproces vinden.