Finale nacompetitie Sc.Westervoort/AVW’66 VR1

Finale nacompetitie Sc.Westervoort/AVW’66 VR1

12 juni 2018 Uit Door Admin

Westervoort/Oosterhout – Aanstaande zondag strijden de dames van Sc. Westervoort VR1/AVW’66 tegen VV OSC VR1 om een plek in de tweede klasse voor volgend seizoen! OSC is tweede geworden in de reguliere competitie en hebben bewezen over zeer veel kwaliteit te beschikken.

Omdat de wedstrijd op het terrein van OSC gespeeld wordt hebben zij het welbekende ‘thuisvoordeel’. Onze dames hebben jullie steun daarom hard nodig en hierbij het verzoek om in grote getalen richting Oosterhout te komen! Samen gaan we als 12de man achter onze blauw-witte heldinnen staan!

De Wedstrijd begint om 12.00 uur bij VV OSC, Stationsstraat 24 in Nijmegen
Bij winst volgt er uiteraard een groot feest in de kantine van sportpark Naederhuyse! Mogen de dames op jullie steun rekenen?
Heel veel succes dames ! (red.)