Kindervakantieweek Westervoort zoekt vrijwilligers

Kindervakantieweek Westervoort zoekt vrijwilligers

8 juni 2018 Uit Door Admin

Westervoort – De kindervakantieweek in Westervoort wordt wordt jaar gehouden van 13 t/m 17 augustus. Dagelijks is er een ochtendprogramma voor kinderen uit groep 1 t/m 4 met verschillende activiteiten op iedere dag een ander schoolplein in Westervoort. Voor de kinderen uit groep 5 t/m 8 is er zeer divers programma van ’s ochtends tot ’s avonds en ook met twee overnachtingen. Het programmaboekje is op alle basisscholen uitgedeeld, maar is ook verkrijgbaar bij jongerencentrum Creon, De Nieuwhof en Sports Planet.

De kindervakantieweek kan niet bestaan zonder vrijwilligers, ook dit jaar zoeken wij nog vrijwilligers voor zowel groepjes als activiteiten begeleiden. Voor het programma van groep 1 t/m 4 zouden we graag een beroep doen op volwassenen, dit kunnen ook de ouders van deelnemende kinderen zijn. Voor het programma van groep 5 t/m 8 zijn we op zoek naar vrijwilligers tussen de 15 en 25 jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jongerencentrum Creon via creon@kulturhuswestervoort.nl of 026-3121417 of kom langs!