Slippers verraden schuilplaats verdachte van straatroof

7 juni 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Een 17-jarige man uit Westervoort is in de nacht van woensdag op donderdag het slachtoffer geworden van een straatroof. Na een korte zoektocht hield de politie de verdachte, een 22-jarige man uit Westervoort, aan.

Het slachtoffer was even voor middernacht op de Schraaweide toen een man hem beroofde van zijn tas en zijn portemonnee. De 17- jarige is meters meegesleurd door de auto en heeft hierbij letsel opgelopen. Aan de hand van het signalement kwam de politie de verdachte al snel op het spoor. Hij bleek zich verstopt te hebben onder een kleed in de woning van een bekende. Hierbij was hij niet erg nauwkeurig te werk gegaan; zijn voeten was hij vergeten te bedekken. De man werd meegenomen naar het bureau voor verhoor.