Verwendag voor dappere vrouwen die getroffen zijn door kanker

Verwendag voor dappere vrouwen die getroffen zijn door kanker

17 mei 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Op zaterdag 26 mei is er weer een gratis Moiment verwendag voor dappere vrouwen met kanker, of zij die hiervoor behandeld zijn, bij Schoonheidssalon Odeon.

En verwennen word het zaterdag 26 mei door het 34 koppige MoiMent team bij Huidverbeteringsinstituut Odeon. Even een momentje van ontspanning en andere handen aan je lichaam als die van de artsen. Verwennen dat staat deze dag boven aan het lijstje van Monique Schriever van Odeon voor deze moedige vrouwen.

Gezichtbehandeling, voetmassage, Hotstone massage, lichaamsmassage visagie, stoelmassage, Reiki, Healing, Helend tekenen en handpakkingen staan op het programma. En natuurlijk staat er een sapje en een hapje klaar tussen de verwenmomenten door voor de vrouwen.

De verwenbehandelingen zorgen voor kracht en positiviteit, waardoor vrouwen zich ook tijdens of na zo’n moeilijke periode beter gaan voelen. Een afspraak voor een gratis verwenbehandelingen maken kan via info@odeonbeauty.nl of kijk even op de website, www.odeonbeauty.nl onder het kopje MoiMent of op de Facebook pagina.

Ben je of ken je iemand die getroffen is door kanker? maak dan voor jezelf of iemand anders een afspraak voor gratis verwenmomenten bij Odeon, dit kan tot 20 mei .