Westervoortse Maureen Paul finaliste Miss BeNeLux 2018

Westervoortse Maureen Paul finaliste Miss BeNeLux 2018

11 mei 2018 Uit Door Admin

Westervoort – De Westervoortse Maureen Paul is finaliste bij de schoonheidswedstrijd Miss Benelux 2018. 

“Als klein meisje was ik altijd al in de weer met tiara’s en jurken het was toen mijn grote droom om prinses te worden. Natuurlijk is dit niet mogelijk maar als kind heb je de vrijheid om nog niet realistisch na te hoeven denken. Net als nu, wie had ooit gedacht dat ik finaliste Miss Benelux 2018 zou worden?

Mijn avontuur is eigenlijk begonnen op mijn werk. Ik werk bij Dreamdresses in Arnhem waar ik al verschillende Misses heb geadviseerd over hun jurken. Toen ik mijn collega Gabriëlle vertelde dat ik het ook fantastische zou vinden om een Miss te worden zei zij: “Waarom probeer je het niet gewoon, wat heb je te verliezen?”. Mijn eerste reactie was: “Maar dat kan toch niet iedereen?”.

Het tegendeel is inmiddels wel bewezen denk ik. Ook een doodnormaal Westervoorts meisje die opleidingskunde aan de HAN in Nijmegen studeert kan finaliste Miss Benelux 2018 worden. Ik wil dan ook aan iedereen mee geven niks onmogelijk is, als je er zelf maar in geloofd.

Tot nu toe heeft Miss Benelux mij niet alleen zelfvertrouwen gegeven maar ook nieuwe vriendschappen gebracht. Ook ga ik met Gabriëlle mijn finale jurk maken. Hoe deze er uit ziet ga ik natuurlijk nu nog niet vertellen maar binnen kort vind je wel hints op mijn Facebook pagina. Het is dan nu ook de bedoeling dat ik zoveel mogelijk likes op facebook verzamel waar ik natuurlijk iedereen ook op de hoogte hou van alles wat ik beleef op weg naar de felbegeerde kroon”  aldus Maureen.

Like de pagina van Maureen https://www.facebook.com/Finaliste-Miss-Benelux-2018-Maureen-NR2-1881857235178759/