JO-13-1 van Sc Westervoort doet mee met toernooi in Denemarken

JO-13-1 van Sc Westervoort doet mee met toernooi in Denemarken

11 mei 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Het team van JO-13-1 van Sc. Westervoort doet het Pinksterweekend mee aan een prestigieus internationaal voetbaltoernooi in Denemarken, De Haderslev cup 2018. Teams uit onder andere Engeland, Polen, Denemarken, Duitsland, Zweden en Spanje strijden mee om de eerste plaats.

Een mooie ervaring voor ons team mede mogelijk gemaakt door onze sponsors, enthousiaste  begeleiding en ouders. Hartelijk dank hiervoor!

Sponsoren JO13-1: Pelgrim Schilderwerken, Mulder Bouwmaterialen, BASN “Business Associates Sportpark Naederhuyse” ,De Studiehoek  Studiebegeleiding Westervoort,  Joop van Oort Grondwerken,  Reko Verspreidingen Westervoort en Bureau Maatschappelijke Zorg.