Sponsorloop AVW66 45plus George Martens Alpe d’HuZes groot succes

Sponsorloop AVW66 45plus George Martens Alpe d’HuZes groot succes

10 mei 2018 Uit Door Admin

Westervoort – George Martens gaat op 6 juni de Alpe ‘dHuez beklimmen t.b.v. de stichting Alpe d’HuZes.

Hiervoor was minimaal 2.500 euro sponsoring nodig om überhaupt deel te mogen nemen. De afgelopen weken hebben veel 45plussers als ook collega’s en vrienden, die deel zouden nemen aan de sponsorloop, getracht zoveel mogelijk sponsoren te vinden voor hun “kleine “inspanning op woensdagavond 9 mei.

Het 10 km rondje Westervoort is door 29 lopers volbracht. Veel AVW66 45plussers maar ook andere leden van AVW66, collega’s van George en mensen die de actie een warm toedragen maakte er een leuke en gezellige wandelavond van. Samen hebben zij deze avond 3.172 euro bijeen gewandeld. Daarmee is ons doel ruimschoots bereikt. Dat het eindbedrag van de wandelactie “loop jij ook mee” uiteindelijk hoger uit zal vallen, is wel zeker.

AVW66 45 plus dankt alle lopers voor hun inzet als ook de sponsoren voor de bijdragen.

Voor de actuele stand van George Martens Alpe d’HuZes zie: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/georgerichardmartens