Nu ook mogelijk om pasfoto’s in gemeentehuis te laten maken

Nu ook mogelijk om pasfoto’s in gemeentehuis te laten maken

8 mei 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Sinds kort is het mogelijk om uw pasfoto’s in het gemeentehuis te laten maken in een Fotocabine. Dus als u een ID-kaart, paspoort, rijbewijs of invalidenparkeerkaart gaat aanvragen dan kunt u in de hal van het gemeentehuis een foto laten maken in de Pasfoto-automaat

De kosten voor vijf pasfoto’s zijn € 7,=. U kunt hiervoor via pinbetaling een munt kopen bij de Servicebalie in het gemeentehuis.
De pasfoto-automaat is niet voor iedereen geschikt om pasfoto’s te maken. Het hokje is niet geschikt voor kleinere kinderen, mensen in een rolstoel of voor mensen die niet zonder begeleiding kunnen zitten. De informatie is in het hokje aanwezig.

De gemeente adviseert dan ook om met jonge kinderen of voor mensen in een rolstoel naar een erkende fotograaf te gaan voor de pasfoto’s. Hierbij kan de gemeente hierbij geen leeftijdsgrens aangeven, omdat ieder kind weer anders is. Ook als u twijfelt aan het zelf kunnen bedienen van het apparaat adviseert de gemeente u om naar een erkende fotograaf te gaan.