Joey Hartkamp pakt door met ‘Nederziel’ sound

Joey Hartkamp pakt door met ‘Nederziel’ sound

12 april 2018 Uit Door Admin

Vijf jaar geleden begon Joey Hartkamp zijn carrière als artiest en inmiddels is de zanger niet meer weg te denken van de bühne. In een zoektocht naar zijn eigen sound lijkt hij sinds de hit ‘Ik Vind Je Sexy’ en opvolger ‘Hé Jij’ zijn eigen koers definitief te hebben gevonden. En de erkenning volgde in 2017 met een Buma NL Award als grootste talent van Nederland.

Hij laat zich niet graag in een hokje plaatsen maar op de vraag hoe zijn muziek het best bestempeld kan worden beantwoord de zanger volmondig ‘Nederziel!’. ‘Dat is Soul, disco en funk in een Nederlandstalig jasje’.

30 juni lanceert de zanger zijn nieuwe single en ook dit keer gaat hij dit vieren met een releaseparty in Zalencentrum Wieleman waar er gastoptredens zijn van verschillende collega’s en vrienden waaronder Henk Dissel, John West, Vinzzent en vele anderen.

Ook met zijn nieuwe single is Joey van plan om iedereen weer te verrassen met zijn eigen sound.
Voor tickets & Info: kijk op www.joeyhartkamp.nl

Youtube: www.youtube.com/joeyhartkamp Facebook: www.facebook.com/joeyhartkamp