Vrouw jaagt inbreker uit haar huis

8 april 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Op zaterdagmorgen 7 april, rond de klok van 05.15 uur, is een bewoonster van een woning aan het Geerken in Westervoort wakker geworden en ziet tot haar schrik een onbekende man in haar slaapkamer staan.

Na het zien van deze man begint de bewoonster hard te gillen, waarop de man via een openstaand raam haar woning verlaat, via het balkon naar beneden springt en daarna wegrent in de richting van het nabijgelegen park. Volgens de inwoonster zou de man ongeveer 1.80 meter lang zijn. Hij zou een normaal postuur hebben, een blauwe muts dragen en verder had hij donkere kleding aan.

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie over deze persoon kunnen geven. Als u deze informatie heeft of mogelijk camerabeelden, neem dan contact op met 0900-8844 en help deze zaak op te lossen.