Opening ZoMa Opleidingen en Zoma Holistisch Centrum

Opening ZoMa Opleidingen en Zoma Holistisch Centrum

7 april 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Op zaterdag 7 april is het nieuwe pand van ZoMa Opleidingen en tevens ZoMa Holistisch centrum aan de Sonnedach 1 feestelijk geopend door eigenaresse Marjolein Berendsen en burgemeester van Hout.

Onder grote belangstelling werd het volledig opgeknapte gebouw ,na een speech van Marjolein, haar dochter en de burgemeester officieel geopend.

ZoMa Opleidingen is in 2013 opgericht door Marjolein Berendsen, die al vanaf 2009 vanuit Praktijk ZoMa cliënten behandelt met Natuurgeneeskundige Therapie, Reiki en Coaching.

Onder ZoMa Opleidingen verzorgt zij de 2-jarige op HBO-niveau erkende opleiding tot Holistisch Therapeut, en de 1-jarige opleiding tot Reiki Trainer. De oorsprong van de opleidingen komt vanuit de vraag  van de cursisten die bij Marjolein Reiki cursussen volgden. Gedurende de jaren ontstond er steeds meer behoefte naar een erkende opleiding vanuit de Reiki en dit heeft haar geïnspireerd om de opleidingen te ontwikkelen. Momenteel is er zelfs een 3-jarige HBO opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut in ontwikkeling welke begin 2019 samen met 8 andere trainers gegeven zal gaan worden.   

De afgelopen jaren is ZoMa Opleidingen enorm gegroeid. De opleiding wordt inmiddels ook gegeven op twee andere locaties namelijk; Amersfoort en Zwolle. Op deze locaties wordt de opleiding gegeven door drie verschillende trainers. En ook zullen er per september weer nieuwe trainers zich gaan aansluiten bij ZoMa Opleidingen, zodat er totaal met een team van 7 trainers wordt getraind. Er zijn inmiddels al ruim 250 Holistisch Therapeuten afgestudeerd bij ZoMa Opleidingen. Het aantal inschrijvingen blijft groeien en de uitbreiding van een opleidingslocatie kon dus niet uit blijven.

In het pand neemt ZoMa Opleidingen 2 grote trainingslokalen in gebruik en een aantal andere ruimtes in gebruik voor o.a. het secretariaat en het verzorgen van studiebegeleiding. Tevens is er in het pand het ZoMa Holistisch Centrum gevestigd, in het ZoMa Holistisch Centrum zijn 10 praktijken met diverse disciplines aanwezig. Het holistisch centrum bestaat uit allemaal verschillende therapeuten en coaches die onder het holistisch spectrum vallen. Ze versterken elkaar en vullen elkaar aan. Holisctisch betekent dat je naar de hele mens kijkt in zijn geheel, alle losse puzzelstukjes samenpakt en tot 1 geheel brengt. Wij verstaan onder holistisch: fysiek, (lichamelijk), mentaal (gedachten), emotioneel, energetisch en spiritueel (de oorzaak van een klacht). Er zal dus veel samengewerkt worden tussen de 10 verschillende disciplines. De praktijken die in het pand zitten zijn:

*Praktijk Sarina, Holistische Therapie, kindercoaching, diverse trainingen en bijles

*TerraHealth, Aromatherapie, Hypnotherapie, Aromamassage en Ayurvedische massages

*Variflow, Massages, Reiki en Holistische Therapie

*De Finix Praktijk, Holistisch coach, Reiki, Opstellingen en Schaalwandelen.

*Praktijk Wonderrijk, individuele (kinder)coaching, div. trainingen en energetische behandelingen

*Intuïtieve verbinding, Intuïtieve Healing, Reiki, Hypnotherapie, NLP interventies, EMDR en  mBraining – mBIT coaching & training

*Praktijk ZoMa, Natuurgeneeskundige (energetische) Therapie, Reiki, holistisch coaching, opstellingen, coaching bedrijfsleven, Reiki trainer trajecten die vallen onder ZoMa Opleidingen, docent / eigenaar ZoMa Opleidingen

*Live4Fit, Holistisch Therapie: Reiki, Touch of Matrix, Div. massages : hotstone, doTERRA Aromatouch massage, shiatsu stoelmassage, ontspanningsmassage, hydromed massage en klankschaalmassage.

*YunaCare, Holistisch coach & therapeut, Reiki Master & Reiki trainer, Docent Holistische Therapie bij ZoMa-Opleidingen
*Thuiskomen in je Kracht: Holistisch therapeut en Reiki cursussen

We hopen veel nieuwe mensen te mogen verwelkomen. Voor meer informatie over de opleidingen die ZoMa  Opleidingen verzorgt verwijzen wij naar www.zoma-opleidingen.nl en voor meer informatie over het ZoMa Holistisch Centrum verwijzen wij naar www.zoma-holistischcentrum.nl